Strategija upravljanja imovinom općine Bol

10. svibnja, 2018. u 18:21:01

Općina Bol upućuje poziv javnosti za sudjelovanje u otvorenom savjetovanju u donošenju prijedloga Strategije upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine Bol za razdoblje od 2018. do 2022. godine…

alt

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju prijedloga:

  • Strategije upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine Bol za razdoblje od 2018. do 2022. godine

Svrha savjetovanja je prikupljanje informacija o interesima, stavovima i prijedlozima zainteresirane javnosti kako bi se podigla razina razumijevanja i prihvaćanja novih akata i drugih dokumenata, ali i radi uočavanja slabosti i negativnih učinaka predloženog. Predstavnicima zainteresirane javnosti, organizacijama civilnog društva, nevladinim, neprofitnim organizacijama, savjetovanje predstavlja priliku da svojim znanjem, iskustvom i stručnošću utječu na predloženi akt ili drugi dokument u ime skupina i interesa koje zastupaju.

Savjetovanje za prijedlog Strategije upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine Bol za razdoblje od 2018. do 2022. godine moguće je pronaći OVDJE.

Dokument Strategije upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine Bol za razdoblje od 2018. do 2022. godine pogledajte OVDJE.

Savjetovanje je otvoreno do: 09.06.2018.

alt

Skip to content