Poziv zainteresiranoj javnosti – Idejno rješenje kućica za prodaju suvenira na šetnici

12. listopada, 2023. u 10:27:59

Škuribanda” je naziv za projekt bolskih kućica za suvenire. Koncept je bio oblikovati inovativan proizvod, kućicu koja je kompaktna i jednostavna kad je zatvorena te varijabilna i praktična kao otvorena.

Jednostavnim otvaranjem jedne ili dviju strana kućice dobiva se, uz uobičajeni natkriveni prodajni prostor, još i dodatni prodajni prostor kao proširenje. Time se dobiva prostor koji prodavaču daje slobodu u rasporedu i izlaganju proizvoda, a s druge strane stvara granicu prodajnog prostora unutar same zone kućice kako bi se izbjeglo postavljanje proizvoda bilo gdje oko kućice.

L element vrata na sebi ima skidive plitke police koje se po potrebi mogu razmjestiti na šire ili uže razmake i nosače koji se mogu koristiti za vješanje različitih proizvoda.

Sastavni dio kućice su i tri pomične kutije koje također služe za izlaganje kao i za skladištenje predmeta. Mogu se pozicionirati kao pult ili u pozadini ili na neki drugi način. Njihov razmještaj ostavljen je na izbor prodavačima.

Kada je kućica zatvorena, ona postaje element s porukom i izložbeni element. Konstrukcija je čelična, a kućica je odignuta od površine poda. Materijal s unutarnje strane kućice je drvo, a s vanjske strane cerada otporna na atmosferilije na kojoj je otisnuta grafika. Korištenje takvih materijala omogućuje jednostavnu zamjenu u slučaju oštećenja, ali i za potrebe drugih manifestacija.

Na sljedećim poveznicama nalaze se idejno rješenje i izvedbeni projekt pa molim sve zainteresirane da daju svoje prijedloge i komentare na nacelnik@opcinabol.hr

Škuribanda – bolske kućice – Idejno rješenje

 

Skip to content