Oglas za zaposlenje: Pisano testiranje-poredak

23. srpnja, 2014. u 10:38:56

Povjerenstvo za provođenje natječaja, nakon provedenog pisanog testiranja, dana 23. srpnja 2014.g, utvrdilo je rezultate pisanog testiranja za radno mjesto referent za financije i računovodstvo…

NATJEČAJ

za prijam u službu u Općinu Bol, Jedinstveni upravni odjel , na radno mjesto:

REFERENT ZA FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO (1 izvršitelj m/ž), na određeno vrijeme do povratka službenice sa porodiljinog dopusta (zbog zamjene duže vrijeme odsutnog službenika), za puno radno vrijeme.

Povjerenstvo za provođenje natječaja za prijam u službu za prijam u službu u Općinu Bol, Jedinstveni upravni odjel, na radno mjesto  referent za financije i računovodstvo (1 izvršitelj m/ž), na određeno vrijeme do povratka službenice sa porodiljinog dopusta (zbog zamjene duže vrijeme odsutnog službenika), za puno radno vrijeme, u sastavu:

1. Mate Petrić-predsjednik

2. Neda Kraljević-član

3. Zorana Marinković-član

 

nakon provedenog pisanog testiranja, dana 23. srpnja 2014.g, utvrdilo je rezultate pisanog testiranja za radno mjesto referent za financije i računovodstvo.

 

REZULTATI PISANOG TESTIRANJA ZA RADNO MJESTO REFERENT ZA FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO:

RED.

BR.

IME I PREZIME

BODOVI-PISANI TEST (od mogućih 5)

1.

IVA MLADINEO

5

2.

MARIJA VUKIČEVIĆ

5

3.

MIHAELA PAVIŠIĆ

4,5

Sve navedene kandidatkinje mogu pristupiti intervjuu koji će se obaviti dana 28. srpnja 2014. godine s početkom u 10,00 sati.

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU NATJEČAJA ZA PRIJAM U SLUŽBU

PREDSJEDNIK:
Mate Petrić

Skip to content