Obavijest društva “Prijatelji životinja”

6. rujna, 2017. u 14:08:19

Objavljujemo dopis i informativni letak o obvezama skrbnika pasa koji nam je dostavilo društvo “Prijatelji životinja”. Dopis i letak objavljujemo u cijelosti…

Poštovani,

hvala Vam na interesu za tiskanje i distribuiranje informativnog letka o obavezama skrbnika pasa. Veoma smo sretni što ste nam se javili i što ovime ispunjavate dio svojih zakonskih obaveza propisanih Zakonom o zaštiti životinja.

Pripremu letka možete preuzeti ovdje.

Hvala Vam još jednom što ste prepoznali važnost edukacije naših sugrađana o ovoj temi. Veoma ste nas usrećili što ste odlučili distribuirati letke uz neki od računa za komunalnu naknadu. Naime, cilj ove kampanje je doprijeti upravo do neodgovornih skrbnika pasa, koji do sada nisu čipirali psa i za koje postoji realna opasnost da će jednog dana postati trošak za Vašu lokalnu zajednicu.

Upravo zato mislimo da bi tiskanje i dijeljenje informativnog letka s obvezama skrbnika pasa bio značajan potez ka većoj mirkočipiranosti psa. Mikročipiranje dugoročno smanjuje broj napuštenih pasa, štedi novac lokalnoj zajednici te povećava kvalitetu života Vaših sumještana, prvenstveno kroz manji broj pasa lutalica i njihovu veću procijepljenost.

S nadom da ćemo i u budućnosti surađivati, lijepo Vas pozdravljamo.

S poštovanjem,

--  Matko Boršić  Prijatelji zivotinja Jurišićeva 25 10000 Zagreb 060 44 66 44 www.prijatelji-zivotinja.hr
Skip to content