FINANCIRANJE TROŠKOVA ZA STAMBENO ZBRINJAVANJE RASELJENIH OSOBA IZ UKRAJINE U POJEDINAČNOM SMJEŠTAJU

FINANCIRANJE TROŠKOVA ZA STAMBENO ZBRINJAVANJE RASELJENIH OSOBA IZ UKRAJINE  U POJEDINAČNOM SMJEŠTAJU
28. ožujka, 2022. u 13:53:27

Stožer civilne zaštite općine Bol obaviještava građane da je raspisan javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajne u pojedinačnom smještaju, koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice ili su po načelu solidarnosti već ustupili svoje stambene jednicice na korištenje.

Zainteresirani vlasnici stambene jedinice trebaju ispuniti obrazac za “Ponudu smještaja za raseljene osobe”, koji je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice.

Ispunjeni obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe” se može predati u uredu općine Bol na adresi Loža 15, svakog radnog dana od 08.00 do 15.00 sati ili na e-mail: sandra.katic@opcinabol.hr.

Nakon zaprimljenog obrasca članovi Stožera civilne zaštite općine Bol će u najkraćem mogućem vremenu provesti neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti “Potvrdu o nadzoru stambene jedinice”.

Ispunjeni obrazac “Potvrdu o nadzoru stambene jedinice” Načelnica stožera će dostaviti ponuditelju odnosno vlasniku stambene jedinice.

Ponuditelj, odnosno vlasnik stambene jedinice obrazac “Potvrdu o nadzoru stambene jedinice” i dokaz o vlasništvu stambene jedinice dostavlja Ravnateljstvu civilne zaštite MUP-a na adresu: Nehajska 5, 10 000 Zagreb, ili na email adresu: pojedinacni.smjestaj@mup.hr

U privitku se nalazi:

  1. Javni poziv za dostavu ponuda
  2. Uputa o provedbi odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajne
  3. Ponuda smještaja za raseljene osobe (obrazac), ispunjava podnositelj ponude odnosno vlasnik stambene jedinice.
  4. Potvrda o nadzoru stambene jedinice (obrazac), ispunjava Stožer civilne zaštite općine Bol.

S poštovanjem !

                                                                        Načelnica Stožera CZ

                                                                        Katarina Marčić

 

 

Skip to content