Čestitka i zahvala iz TZO Bol

20. listopada, 2015. u 1:09:16

Čestitamo i zahvaljujemo svim djelatnicima u turizmu na području općine Bol, koji su sudjelovali u stvaranju turističke destinacije prepoznatljive i cijenjene u zemlji i svijetu – našeg Bola…

Na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma, Bol je proglašen destinacijom godine u kategoriji “Autentična primorska destinacija – Malo misto”.
Ovo vrijedno i značajno priznanje rezultat je rada svih turističkih djelatnika u destinaciji, ali i svih Boljana koji su sudjelovali u stvaranju turističkog proizvoda koji naš Bol čini posebnim i prepoznatljivim u zemlji i svijetu.
Ovim putem koristimo prigodu se javno zahvaliti svima koji su pridonijeli u ostvarivanju ovog vrijednog i značajnog priznanja.

Od 2008., naš Bol se nalazi u samom vrhu hrvatskog turizma po osvojenim priznanjima u različitim kategorijama, što pokazuje kontinuitet dobrog rada svih turističkih djelatnika kao i pozitivan  trend razvoja turizma u destinaciji.

Ove godine navršava se 50 godina od prvog proglašenja Bola najboljim turističim mjestom na Jadranu, a u 92 godine bolske turističke povijesti, na pragu smo ostvarenja 600.000 nocenja u jednoj godini.

Svi ovi rezultati zalog su ali i obveza za daljnji rad i razvoj našeg Bola.

Posebne čestitke Anni Hero iz Zračne luke Brač na priznanju “Djelatnica godine u zračnom prometu” te Bluesun hotelu Elaphusa za nominaciju u kategoriji “Wellnes hotel godine”.

Još jednom koristimo prigodu čestitati svim Boljanima na izvrsnim turističkim rezultatima.

Direktor TZO Bol
Markito Marinković

Predsjednik TZO Bol
Tihomir Marinković

Skip to content