Dobrodošli na službene stranice općine Bol

Izvješće o ponovnoj javnoj raspravi - Murvica

IZVJEŠĆE O PONOVNOJ JAVNOJ RASPRAVI NA PRIJEDLOG URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA ETNO –EKO SELA MURVICA

Više...
 

Urbanistički planovi - Javna rasprava

Donosimo Vam Izmjene i dopune urbanističkih planova naselja Bol i Murvica, kao i II. izmjene prijedloga PPU Bol pred javnu raspravu.

Više...
 

Javna rasprava o prijedlogu prostornih planova

Na temelju članka 96. Zakona o prostornom uređenju (NN br.153/13) općina Bol objavljuje

JAVNU RASPRAVU O PRIJEDLOGU PROSTORNIH PLANOVA

Više...
 

Natječaj: Prodaja nekretnine


alt01. rujna 2014. godine, Jedinstveni upravni odjel Općine Bol objavljuje JAVNI NATJEČAJ o prodaji nekretnine. PREDMET NATJEČAJA je prodaja: 1/40 dijela čest. zgr. 523, Z.U. 2978, k.o. Bol, oznaka zemljišta- dvorište, površina 29m2.

Više...
 

Dan Općine Bol - Gospe od sniga

altSvim mještanima i gostima Bola čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, a sumještanima posebno čestitamo Blagdan Gospe od Sniga i Bolsku fjeru!

Više...
 

Etički kodeks na tržnici

Donosimo Etički kodeks kojeg se moraju pridržavati prodavači na tržnici Joze Bodlovića...


Više...
 

Oglas za zaposlenje: Pisano testiranje-poredak

Povjerenstvo za provođenje natječaja, nakon provedenog pisanog testiranja, dana 23. srpnja 2014.g, utvrdilo je rezultate pisanog testiranja za radno mjesto referent za financije i računovodstvo...

Više...
 

Poziv na 7/2014 sjednicu vijeća općine Bol

POZIV VIJEĆNICIMA OPĆINE BOL
Na temelju članka 34. Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi (NN 33/01) i na temelju članka 70 Poslovnika vijeća općine Bol (Službeni glasnik općine Bol br.5/2009) pozivam vas na 7/2014 sjednicu vijeća općine Bol, koja će se održati u petak 25. srpnja 2014.godine s početkom u 20.00 sati u uredu općine Bol.

Više...
 

Oglas za zaposlenje: Pristigle prijave za natječaj

Natječajno povjerenstvo je  dana 15. srpnja  2014. godine u 11.00 sati u vijećnici Općine Bol  otvorilo prijave prispjele na javni natječaj za izbor računovodstvenog referenta. Natječajno povjerenstvo će dana 23. srpnja 2014. godine u 10.00 sati u prostorijama Općine Bol na adresi Uz Pjacu 2 obaviti provjeru znanja i sposobnosti kandidata putem pisanog testiranja.

Više...
 

Natječaj: Zakup poslovnog prostora

Jedinstveni upravni odjel Općine Bol objavljuje JAVNI NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora - poslovni prostor-mali kiosk na „pješačkom otoku“ kod benzinske postaje...

Više...
 

Javna nabava: električna energija


Naručitelj, Općina Bol, donosi: ODLUKU O POČETKU POSTUPKA NABAVE BAGATELNE VRIJEDNOSTI za  Predmet nabave: *: OPSKRBA ELEKTRIČNOM ENERGIJOM...

Više...
 

Poziv na 5/2014 sjednicu vijeća općine Bol

POZIV VIJEĆNICIMA OPĆINE BOL
Na temelju članka 34. Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi (NN 33/01) pozivam Vas na 5/2014. sjednicu vijeća općine Bol, koja će se održati u ponedjeljak 7. srpnja 2014. godine s početkom u 20.00 sati u uredu općine Bol.

Više...
 

Oglas za zaposlenje: Referent za financije i računovodstvo


Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Bol, dana 01. srpnja 2014. godine raspisuje OGLAS za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Bol, na određeno vrijeme,  za radno mjesto:
REFERENT ZA FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO (1 izvršitelj m/ž), na određeno vrijeme do povratka službenice sa porodiljinog dopusta (zbog zamjene duže vrijeme odsutnog službenika), za puno radno vrijeme

Više...
 

Oglas: Korištenje javnih površina

Donosimo OGLAS za zaprimanje molbi za korištenje javnih površina na području općine Bol za 2014. godinu. Također donosimo i ODLUKU o korištenju javnih površina na području općine Bol.

Više...
 


Stranica 11 od 15